Webshop

Aroma’s van lelie & vanille vermengd met de zilte zee

Stel je voor dat je door de straten van Blankenberge wandelt, ondergedompeld in de warme en zwoele sfeer van de jaren 70. De geur die je omringt, is een betoverende mix van luxe en ontspanning, doordrenkt met de verleidelijke aroma’s van de mediterrane kust.

Lelie en vanille vermengen zich met de zilte bries van de zee, waardoor een bedwelmende sensuele geur ontstaat die je direct naar een droomwereld van zonovergoten stranden en glinsterende wateren brengt.

Kom tot rust met onze ‘home fragrance’

De geur van onze kaarsen en geurstokjes neemt je mee op reis naar een tijd van ongekende vrijheid en glamour, waar de dagen eindeloos lijken te duren en elke zonsondergang belooft gevuld te zijn met magie en mysterie. Het is een geur die je doet dromen van de kust in z’n betoverendste en meest romantische gedaante, een symbool van tijdloze elegantie en onvergetelijke schoonheid.

Wij verkopen onze kaarsen en geurstokjes tegen € 39,99 (incl. btw). Qua verzendkosten rekenen we € 7,26 (incl. btw) aan. Plaats je een bestelling boven € 100,00? Dan is die verzending volledig gratis. Je kan trouwens ook een abonnement aanvragen. Dan krijg je om de twee maanden een kaars of een flesje met geurstokjes toegestuurd.

Kaars
39,99
Geurstokjes
39,99